Space clearing

Chagai Katz ET Healer

De doelstelling van deze sessies is je verblijfsruimte opnieuw uit te lijnen met de krachtige pure aardefrequenties, met de bron. De doelstelling van deze sessies is je verblijfsruimte opnieuw uit te lijnen .met de krachtige pure aardefrequenties, met de bron. Als ondernemer breng je veel tijd door op je werkplek; bijvoorbeeld: kantoor, winkel, opslagruimte, werkplaats, showroom, centrum, zolderkamer of praktijk.

Je werkruimte is net als je lichaam; deze heeft ook zorg, aandacht en voeding nodig. Toch ervaar je misschien blokkades, waardoor de energie er niet vrijuit stroomt en je je daar uit balans of gespannen voelt. Wellicht merk je dat klanten zich niet op hun gemak voelen, weg blijven, de omzet afneemt, er problemen ontstaan onder werknemers of dat je simpelweg het contact met jouw passie en plezier kwijt bent.

Om jouw werkzaamheden uit te voeren en je doelen te behalen helpt het je, wanneer deze ruimte toegankelijk, schoon en opgeruimd is. Als je je hier prettig voelt, stroomt je creativiteit en inspiratie vrijuit. Dit is vooral belangrijk als je hier klanten ontvangt en/of behandelingen uitvoert.

Ik help je graag met deze blokkades op te heffen en de energie weer vrijuit te laten stromen. Ook leer ik je om de energie in jouw ruimte optimaal te houden.

Space Clearing voor wie?

Voor ondernemers (man/vrouw), ongeacht hun leeftijd, die blokkades ervaren in hun werkruimte. Die deze blokkades willen opheffen, zodat de bronenergie hierin weer vrijuit stroomt en de harmonie, passie en inspiratie weer voelbaar is.

Space Clearing op afstand

 

Deze sessies vinden plaats op afstand. Hoe lang het duurt, is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de grootte en aard van de blokkades.

 

Tijdens de Space Clearing

Gedurende de Space Clearing stem ik me af op de bron en daarna op de ruimte om te ontdekken, wat de vrije toevoer van aarde energie blokkeert. Vervuiling of belasting reinig en verwijder ik en ik herstel het volle potentieel van de ruimte vanuit verbinding met de bron. De verstoring in de ruimte wordt soms veroorzaakt door een combinatie van blokkades in de ruimte en in jou als ondernemer. In dat geval adviseer ik je om ook een afspraak te maken voor een Coaching Sessie.

 

Welke ruimtes worden behandeld


Iedere fysieke ruimte die je gebruikt voor jouw bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een: kantoor, winkel, showroom, centrum, zolderkamer of praktijk. Denk niet alleen aan je werkruimtes. Het gaat ook om de ruimtes waar jouw werknemers komen, zoals een werkplaats, opslagruimte en dergelijke.

 

Traject op maat

Voor een traject op maat nodig ik je uit om contact met mij op te nemen voor een gratis intakegesprek. Vervolgens zal ik een offerte uitbrengen.