Online Group Healing

Chagai Katz ET Healer

 

Houd de agenda in gaten voor de volgende online groepssessie voor healing, channeling en meditatie. Degenen onder u die eerder aan dergelijke sessies hadden deelgenomen, kunnen zich de krachtige impact van een dergelijke ervaring, terwijl degenen onder u die niet welkom zijn bekijk een live uitzending van 30/12/2018 op Facebook en krijg hier een idee van ervaring. De komende sessie zal wijzigingen bevatten, waarbij elke deelnemer de gelegenheid om een persoonlijk communicatiebericht te ontvangen, om mee te genezen buitenaardse wezens, voel intense genezing van hogere dimensies en meer … Ja, het is waar, jij kan thuis blijven of op een andere plaats die u verkiest en eenvoudig registreren, verbinden en deelnemen!

Alles zal worden gedaan gemakkelijk, eenvoudig en eenvoudig intuïtief, en vereist geen voorkennis.

Het enige dat u nodig hebt is een computer, smartphone of tablet die op het internet is aangesloten en via een prachtig platform genaamd Zoom.us kunt u de videocamera, luidsprekers en microfoon gebruiken die al in uw apparaat is geïnstalleerd, zodat u kunt zien en tonen, hoor en word gehoord – afgezien van ruiken is alles daarbinnen en onder jouw controle.

De technologie van vandaag maakt verbinding mogelijk tussen mensen in verschillende landen en continenten op een eenvoudige en eenvoudige manier, waardoor we een krachtige, tastbare en humane ervaring kunnen realiseren zonder het huis te verlaten of logistieke voorbereidingen te treffen.

Ik ga je een krachtige ervaring bieden vol mogelijkheden. Ik plan en bereid me voor, maar zoals je weet, verrast spirituele begeleiding altijd, zodat je nooit kunt weten wat je tijdens elke sessie zult ontvangen!

De sessie wordt opgenomen en u krijgt gedurende een beperkte periode toegang om de sessie te bekijken en alles wat er is gebeurd opnieuw te ervaren!

Kosten per persoon: 15 Euro


Vul voor registratie de volgende gegevens in:

Mobiel (optioneel) – als je lid wilt worden van WhatsApp-mailinglijst en updates wilt ontvangen over toekomstige sessies of een link wilt maken naar sessie-opnames.
Opmerking: de sessie wordt zonder vertaling in het Engels gehouden.


Hoe deel te nemen:
Vul het formulier onderaan de pagina in en u ontvangt een uitnodiging en een link naar de vergadering.
** Notitie! Registratie sluit 12 uur vóór de vergadering!

U kunt betalen met PayPal. Nadat de betaling is verwerkt , ontvangt u een bevestiging per e-mail met een uitnodiging voor de sessie + toegangslink om naar de sessie te gaan!
Graag op een andere manier betalen? Stuur me WhatsApp-bericht naar +31627893548 of e-mail naar info@chagaikatz.nlMet uw wens en doe mijn best om u te helpen.


*** Aanbevelingen:

Organiseer van tevoren de ruimte waar u deelneemt aan de sessie, inclusief drinken en eten om storingen te elimineren. Controleer uw internetverbinding zodat deze snel en correct is (er zijn gratis snelheidscontroleprogramma’s beschikbaar op het internet).

Als extra familieleden aan de sessie willen deelnemen, zijn ze van harte welkom om dit gratis te doen.

Als u vrienden wilt toevoegen of de sessie openbaar wilt projecteren, moet u een schriftelijke goedkeuring hebben. Bovendien worden er extra kosten in rekening gebracht op basis van het aantal extra deelnemers.

Privacyverklaring en algemene voorwaarden:

Deelname betekent instemming met Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden.
Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database en worden in geen enkele staat overgedragen aan een derde partij. Het handhaven van de privacy van alle deelnemers is verplicht.
Alles wat tijdens de sessie wordt vermeld, is alleen voor entertainment en verrijking en discretie moet worden toegepast.
Voor elk medisch of mentaal probleem moet u zich wenden tot een arts of een gecertificeerde zorginstelling! De doorgegeven communicatie moet niet worden opgevat als een medische aanbeveling.
In het geval dat u lijdt aan een psychische stoornis en medicijnen gebruikt, moet u een goedkeuring krijgen van uw arts of een gecertificeerde behandelingsinstantie die deelname aan de sessie met spirituele inhoud toestaat.
In het geval dat u een medisch probleem heeft waardoor u niet aan de sessie kunt deelnemen, moet u voorafgaand aan de sessie uw arts raadplegen en een schriftelijke goedkeuring ontvangen.
Chagai Katz is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade aan lichaam of bezit als gevolg van deelname aan de sessie.

Kosten per persoon: 15 Euro

Vul het onderstaande formulier in voor registratie:

Mobiel (optioneel) – als je lid wilt worden van WhatsApp-mailinglijst en updates wilt ontvangen over toekomstige sessies of een link wilt maken naar sessie-opnames!

Stuur een bericht naar mijn mobiele telefoon voor meer informatie:
WhatsApp +31 6 27893548

Of stuur een e-mail naar: info@chagaikatz.nl