ET Healings

De doelstelling van iedere behandeling is je zelfhelende vermogens te activeren en te versterken.

In een sessie werken we in zowel jouw fysieke, mentale, emotionele als spirituele dimensies. Ik faciliteer dit proces en fungeer als brug tussen deze dimensies. Hierbij ondersteun ik je, door middel van woorden, energiewerk en klanken.

Behandeling voor wat?

Ervaar je enige vorm van disbalans in je leven of in je relaties? Wil je jouw bewustzijn verhogen en zoek je een steviger contact met jezelf, jouw multidimensionale natuur en de bron? Dan ben je van harte welkom.

Lokatie behandelingen:

Deze behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Israël en op afstand.

Tijdens de Behandeling:

Iedere behandeling start met bepalen van hetgeen aandacht nodig heeft in de behandeling, op dat moment. Daaraan wordt vervolgens gewerkt; in die mate en tot dat punt, dat jouw lichaam dit binnen die behandeling kan verwerken. In een behandeling stem ik me eerst af op de bron en vervolgens op jou. Hierbij krijg ik de benodigde informatie door, over wat er op dat moment nodig is. Ik begeleid je door een activatieproces, waarin o.a. jouw zelf helende vermogens worden geactiveerd. Daarna krijg je inzicht in jouw blokkades en wat hiervan de oorzaak is (indien dit inzicht nuttig of nodig is). Vervolgens begeleid ik je met je blokkades zelf op te heffen. Je heelt dus jezelf, op het tijdstip en de plaats, waar de blokkade ontstond in je leven, vanuit de kracht van observatie, met mijn ondersteuning.

In een eventuele volgende behandeling kijken we weer samen naar waar je staat en, wat je nodig hebt, enzovoort. Iedere behandeling vraagt gemiddeld een verwerkings-/integratie-periode van twee weken, waarna er een eventuele volgende behandeling mag plaats vinden.

Wie mag worden behandeld?

Iedere volwassene (man/vrouw), ongeacht de leeftijd, die toestemming geeft voor een behandeling mag worden behandeld.
Kinderen onder de leeftijd van 18 jaar mogen een behandeling ontvangen met toestemming van één van de ouders.

Kosten:

De kosten bedragen 130 euro voor 90 minuten. Mocht je een sessie boeken voor 60 minuten, dan zijn de kosten 100 euro.

Uw reguliere medische behandelingen:
Ik respecteer in hoge mate het werk van de artsen en andere medische behandelaars. Mijn advies is om nooit een lopende behandelingen te staken of te verminderen vanwege mijn behandelingen. Het komt ook wel eens voor, dat ik je naar andere behandelaars verwijs voor zaken als: je voedingspatroon aanpassen, lichaamsbeweging, fysieke oefeningen doen, enzovoort.

Chagai Katz ET Healer