Chagai Katz ET Healer

 

De doelstelling van iedere sessie is je zelfhelende vermogens te activeren en te versterken.
Als ondernemer wordt je gedreven door een missie: datgene wat jij wilt bijdragen aan de wereld, om deze een betere plek te maken. Soms ben je het contact kwijt geraakt met jouw missie, met jouw drive, doordat er blokkades zijn ontstaan. Die hebben een negatieve invloed op: jouw bedrijf, het behalen van jouw doelstellingen, je omzet en jouw medewerkers.

Wil je deze blokkades opheffen en weer in contact komen met jouw drive, passie en inspiratie en wil je ondernemen vanuit verbinding met de bron?Coaching voor wie?
Voor ondernemers die blokkades ervaren in zichzelf en in hun bedrijf. Die deze willen opheffen en weer in contact willen komen met hun initiële drive, passie en inspiratie en willen ondernemen vanuit verbinding met de bron.


:Coaching op locatie

:Coaching op locatie

.Deze behandelingen vinden plaats in mijn praktijk in Israël of op afstand

:Tijdens de Coaching
Iedere sessie start met bepalen van hetgeen aandacht nodig heeft in de sessie op dat moment. Daaraan wordt vervolgens gewerkt, in die mate en tot dat punt dat jouw lichaam dit binnen die sessie kan verwerken. In een sessie stem ik me eerst af op de bron en vervolgens op jou. Hierbij krijgt ik de benodigde informatie door, over wat er op dat moment nodig is. Ik begeleid je door een activatieproces, waarin jouw zelfhelende vermogens worden geactiveerd. Daarna krijg je inzicht in jouw blokkades en wat hiervan de oorzaak is (indien dit inzicht nuttig of nodig is). Vervolgens begeleid ik je met die blokkades zelf op te heffen. Je heelt dus jezelf, op het tijdstip en de plaats waar de blokkade ontstond in je leven, vanuit de kracht van observatie, met mijn ondersteuning.

In een sessie werken we in zowel jouw fysieke, mentale, emotionele als spirituele dimensies. Ik faciliteer dit proces en fungeer als brug tussen deze dimensies. Hierbij ondersteun ik je, door middel van woorden, energiewerk en klanken.

Aansluitend op de sessie leer ik je hoe je je doelstellingen energetisch krachtig formuleert en geef je tips over je zakelijk handelen, die passen bij ondernemen vanuit verbinding met de Bron. Ik begeleid je naar verbinding met de bron, zodat je weer inspiratie krijgt en groeit als ondernemer. Hierdoor ga je op een meer bewuste wijze ondernemen. Dat ga je steeds meer uitstralen naar je omgeving: personeel, leveranciers, partner-bedrijven en (potentiële) klanten of cliënten.Wie mag gecoacht worden?
Iedereen die een eigen bedrijf heeft (man/vrouw), ongeacht leeftijd, het type onderneming of de grootte.


:Traject op maat.
Voor een traject op maat nodig ik je uit om contact met mij op te nemen voor een gratis intakegesprek. Vervolgens zal ik een  offerte uitbrengen.